Rates

Wedding photography 100 eur/hour 1 hour minimum

Achivements

1
Photos in "Editors' choice"
3 Photos in "Best of the month"
2 Photos in "Best of the yeаr"

About the photographer

Като дете обожавах да рисувах и мечтаех, да стана художник, когато пораста! Ако тогава ми бяха разказали, че с фотокамерата може да се рисува, щях да „рисувам“ от три годишна, не с четки, а със светлина.
Машината на времето (фотоапарата) се научих да ползвам по-късно. Той застана, точно до боите и „картините” ми почнаха да „рисуват“ реалността. Да създавам „картини” от случващото се пред моите очи се оказа провокация на която не можах да устоя. Търсейки себе си в света на фотографията отрих сватбената.
Да си сватбен фотограф е истинско предизвикателство. Във сватбената фотография всичко, мимолетно и едновременно вечно. Там давам част от себе си днес, за да остане тя с Вас за винаги! Обожавам сватбите, те са събитие, което не спира да ме предизвиква! Някой ще каже, че сватбените фотоси се случват благодарение на срещата на фотографа със събитието. За мен, точно тази среща е събитие, която ме поставя пред възможността да изчезна в света на образите. Свят в който възможностите изчезват там където те оставя въображението.