Rates

Interior photography 70+ (EUR)
Portrait and model 70+ (EUR)
Events 50 eur/hour 2 hours minimum
Products and food 100+ (EUR)

Achivements

0
Photos in "Editors' choice"
0 Photos in "Best of the month"
0 Photos in "Best of the yeаr"

About the photographer

В мрежата е пълно с хора, които твърдят, че са "професионални фотографи" - защо да изберете точно мен измежду всички тях?

Личен подход - всеки клиент е различен и съответно има различни изисквания и нужди. За мен е много важно да знам какви са те ПРЕДИ да поема ангажимент. Ако изберете мен и ми пишете или ми се обадите - вероятно ще Ви задам поне десетина въпроса за това кое как и защо искате да бъде заснето, както и да Ви дам разни препоръки за това как нещата могат да бъдат осъщестествени възможно най-лесно.

Изгодна цена (по договаряне в зависимост от естеството на работата) - заплащане по граждански договор.

Професионално отношение - за мен е важно това, което правя да се харесва на хората, които са го поръчали. Ако изберете мен, ще видите резултатите от снимките НА МОМЕНТА - т.е. по време на самата фотосесия/събитие и ще имате възможност да промените изискванията си, ако резултатът не Ви задоволява. Все пак е редно да виждате онова, за което плащате преди да сте получили файловете със снимките и да е късно да се направят нови.

Снимките Ви ще бъдат на електронен носител (CD/DVD) и ако става дума за събитие - ще бъдат организирани по теми - за да не се чудите имежду всичките 500 кадъра - къде е онази снимка, където баба Ви е толкова щастлива да Ви види в бялата рокля.

Ако някоя от снимките в портфолиото ми Ви харесва и искате да я закачите на стената - няма нищо по-лесно от това - нужно е само да ми се обадите и да ми кажете какво точно искате - разполагам със софтуер, който може да обработи снимката така, че да изглежда по начина, по който си я представяте. Няма нужда да се грижите и за разпечатването - аз ще направя това вместо Вас. Единственото нещо, което трябва да направите, е да направите поръчка - 60% от цената на поръчката ще трябва да заплатите предварително (100% от цената на самата снимка също трябва да бъде заплатена предварително) и след това да дойдете получите готовата картина.