Rates

Wedding photography 55 eur/hour 10 hours minimum

Achivements

0
Photos in "Editors' choice"
0 Photos in "Best of the month"
0 Photos in "Best of the yeаr"

About the photographer

Здравейте, казвам се Диян Радев, на 44 години съм.
Първата си снимка направих, когато бях на 10год. :), тоест четвърти клас в училище а първата ми самостоятелно заснета сватба е през 1999г. Като ученик снимах детските отбори в спортното училище - където учих. От тогава, от малкото пластмасово апаратче до Никоните, с които работя сега, минаха много години, а любовта ми към фотографията стана от хоби – сериозна професия. По- късно страст ми стана и видеооператорството, след като съдбата ме изпрати в Мюнхен и там попаднах в една телевизия, където работих като оператор и монтажист няколко години.
Така фотографията и видеозаснемането вече са неразделна част от мен :).
Сега живея и работим със съпругата ми като фотографи в гр. София

И така.., Вие имате нужда от РАЗЛИЧЕН СВАТБЕН ФОТОГРАФ или ВИДЕОФРАФ, който да заснеме вашето сватбено тържество, или независимо какво друго е то, е, сега можете да се обърнете към мен (нас), разбира се работя в екип с моята съпруга

Аз ще подходя с абсолютно различен стил към вашия празник и ще го заснема така, че всеки един важен момент ще е запечатан завинаги в сватбения филм и сватбените снимки, като при монтажа ще добавя визуални и музикални ефекти, надписи, приятна музика за фон и мн.други такива.