Rates

Wedding photography 60 eur/hour 6 hours minimum

Achivements

1
Photos in "Editors' choice"
0 Photos in "Best of the month"
0 Photos in "Best of the yeаr"

About the photographer

Здравейте,

Казвам се Георги Георгиев по известен във фотографските среди като Гецата. Ако четете тези редове вероятно ви предстои сватба, а аз съм човек , който умее да разказва истории през обектива. Не просто сватбени снимки, не просто сватбено видео, а вашата история. Сватбената фотография и сватбената видеография днес са изключително привлекателен жанр, забавен за хората от и двете страни на камерата. В този смисъл съвместната ни работа би била двупосочна улица, на която да се срещнем с идеите си и с уменията си, за да ги реализираме.

Концепцията ми за сватбена фотография се гради върху креативния репортаж и фотографска импровизация, а фотосесиите върху предварително планирани теми и локации. Залагам на изчистената композиция и светлия тон, а ретушът на близките планове на булката е задължителен.

Концепцията ми за сватбена видеография включва блиц интервюта с младоженците (по отделно), както и диалози с приятели и родители. Идеята ми е да разкажа вашата любовна история изследвайки причинно-следствената връзка довела до взимането на такова важно решение като решението да прекарате живота си с един определен човек. Комуникативните ми умения, забавлението и лекотата с която работя, вероятно ще ви допаднат и ще ви помогнат да свалите част от напрежението, с което е натоварен сватбения ден.

Опитът ми във визуалните изкуства е повече от двадесет години, което предполага една достатъчна зрялост в изразните средства, а приемането ми за член на Фотографска Академия и FIAP е признание за високото качество на продукта, който предлагам.
Георги Георгиев – Гецата, фотограф, член на Фотографска Академия и FIAP, издател на календарите „Аз обичам България” – 2008 и 2013 г.; Сборник с фотографии: „Photos from BULGARIA” 2008 г., Носител на бронзов медал на Фотографска Академия ( 2008 г.), Самостоятелни изложби в Париж, Брюксел, София, Русе, Казанлък 2012 - 2017 г. От 2015 до 2017 г. с изложени фотографии в ситито на Ню Йорк в галерия Alfa-Art. Носител на златен медал (2016 г.) от прегледа на българската фотография за периода 2000 - 2015 г., графичен дизайнер и съдружник във http://www.vijoli-concept.fr/fr/ , съсобственик на www.stoskphotobg.com